Oppussing

Jeg tilbyr hjelp til nytt design av ditt gamle interiør, enten det er privat bolig, hytte, butikk, restaurant eller annet. Jeg kan være behjelpelige med små endringer eller totalrennoveringer.

 

Har dere et litt slitent kjøkken, eller en litt kjedelig stue? Er det vanskelig å se for seg hvilke muligheter som finnes? Etter mange år i samme rom kan man fort se seg blind på hva som kan gjøres for å friske opp interiøret. Da kan det være en stor fordel å få litt hjelp til å se nye løsninger og få litt inspirasjon utenfra. Jeg kan tilby en helhetlig plan som gjør det enklere å nå et ønsket uttrykk og samtidig gir god oversikt over arbeidsmengde og kostnader.

 

Mange selger og kjøper nytt ettersom behovene i livet endrer seg. Det kan imidlertid lønne seg å se på det man har – kanskje en oppussing kan være en bedre løsning enn å kjøpe nytt?

 

Et slitt og gammelt interiør kan ha stor innvirkning på salg og popularitet for diverse kafeer og restauranter. Et nyoppusset lokale med et interiør som tar hensyn til funksjon og målgruppe vil kunne trekke flere kunder og øke salget. Ved revitalisering av restauranter ol. bør man ta en nøye kikk på konseptdesign.

 

Les mer om konseptdesign her.

Før oppussing

Oppussing_før_interiør_grand

Etter oppussing

Oppussing_etter_interiør_grand