Om meg

Jeg er utdannet interiørdesigner og har også en bachelorgrad i kultur- og samfunnsvitenskap, med fordypning i kunsthistorie. Jeg har tidligere jobbet ved et arkitektkontor og drev samtidig enkeltpersonsforetaket «Interiørdesigner Elin Vestly». Vinteren 2013 ønsket jeg å satse mer på interiørdesign ved å opprette Interiør Grand.

 

Jeg ønsker gjennom Interiør Grand å imøtekomme private kunder gjennom å tilby et helt unikt og skreddersydd design som vil reflektere deres personlighet og passe deres livsstil. Jeg ønsker å ta designet litt lenger, å våge litt mer, for nettopp å gjøre deres hjem til noe helt spesielt. Et interiør skal ikke bare være vakkert, men også personlig.

 

Interiør Grand ønsker også å sette sin signatur på det offentlige rom. For kontorer, butikker, kafeer eller restauranter tilbyr jeg spennende design og skreddersydde løsninger. Her vil jeg i samarbeid med kunden finne essensen i forretningsideen og søke å understreke dette gjennom design. Designet vil kunne bygge opp under bedriftens konsept og fremheve identiteten i markedet. Målet er å finne denne identiteten, understreke den og til sist selge den.

 

Interiør Grand ønsker å ivareta Det Gode Design, Den Gode Kunst og Det Gode Håndverk.

Interiørdesigner Elin Tvedt